image
 |  0 11 Серпня 2020 | 17:28

У Волинській області ЦВК утворила 16 виборчих комісій: обласну, районні та міські

Центральна виборча комісія утворила та сформувала склад 16 територіальних виборчих комісій у Волинській області.

Відповідна постанова № 172 від 10 серпня «Про утворення та формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (крім міст в Автономній Республіці Крим), районних у місті Києві територіальних виборчих комісій» опублікована на сайті ЦВК

«Розглянувши відповідні подання місцевих організацій політичних партій, врахувавши результати проведеного жеребкування та відповідні відхилення, Комісія утворила та сформувала склад 532 обласних, районних (крім районів в АР Крим), міських (крім міст в АР Крим), районних у місті Києві виборчих комісій у межах 24 областей України. Таким чином, у встановлений законом строк Комісією сформовано 22 обласних, 119 районних, 381 міську та 10 районних у місті Києві виборчих комісій для організації підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року», – йдеться у повідомленні на сайті ЦВК.

У Волинській області утворили обласну територіальну виборчу комісію, Володимир-Волинську, Камінь-Каширську, Ковельську, Луцьку районні виборчі комісії, і відповідно в районах Берестечківську, Володимир-Волинську, Горохівську, Камінь-Каширську, Ківерцівську, Ковельську, Луцьку, Любомльську, Нововолинську, Рожищенську, Устилузьку міські територіальні виборчі комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії з виготовлення амфетаміну (ФОТО)

Головою Волинської обласної територіальної комісії став Лазорко Іван Олександрович, 1993 року народження – від місцевої організації Політичної партії "За Майбутнє"; Заступником голови комісії – Євтушин Микола Володимирович, 1973 року народження – від місцевої організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"; Секретарем комісії – Присяжна Наталія Олексіївна, 1975 року народження – від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити