image
 |  2 21 Жовтня 2021 | 15:14

У Волинській ОДА розповіли, куди не пускатимуть невакцинованих волинян

Після переходу Волинської області до «червоної» зони для людей, у яких немає сертифікату, що засвідчує вакцинацію проти COVID-19, обмежать доступ до храмів.

Про це пишуть Волинські новини.

Зі слів спікерки, Волинь стрімко наближається до «червоної» зони епіднебезпеки. Водночас посадовиця нагадала мешканцям області про те, що з 21 жовтня 2021 року на Волині та всієї території країни діятимуть обмеження у міжобласних перевезеннях громадським транспортом невакцинованих громадян.

Вона зазначила, що особи без вакцинації не зможуть користуватися міжобласними маршрутками, автобусами, а також потягами та авіасполученням.

«Це не порушення прав, це заходи, спрямовані на те, щоб берегти ваше життя», – констатувала Людмила Тимощук.

Окрім цього, вона звернулася до волинських священників і парафіян, щоб одні та інші врахували, що з «червоною» зоною в церквах діятимуть ті ж самі протиепідемічні заходи, як і на початку карантину.

«Це і обмеження дистанції, і обмеження перебування у храмі. Тільки вакциновані люди зможуть вільно відвідувати церкву, але при цьому носити маски. Маски повинні носити і вакциновані і невакциновані. Бо вакцинований – не означає не інфікований», – наголосила посадовиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у Луцькому зоопарку: розповіли про наслідки

Вона додала, що з переходом до «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки люди, які вакцинувалися, матимуть більше прав знаходитися у тому чи іншому приміщенні

«Щоб у області не було економічного колапсу та протестів, щоб працювали заклади освіти, медицини та культури, треба вакцинуватися. Адже доступ до цих закладів буде лише у вакцинованих», – підкреслила Людмила Тимощук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити