image
 |  5 4 Травня 2020 | 08:17

У Волинській ОДА вирішили шукати керівні кадри «на час карантину»

Про необхідність призначення на вакантну посаду державної служби категорії «Б» – начальника управління економічного розвитку та торгівлі Волинської обласної державної адміністрації, – йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

«Погодитися з пропозицією заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Троханенка щодо необхідності призначення на вакантну посаду державної служби категорії «Б» – начальника управління економічного розвитку та торгівлі Волинської обласної державної адміністрації шляхом укладення контракту на період дії карантину та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно законодавства. Визначити Троханенка Олександра Васильовича, заступника голови Волинської обласної державної адміністрації, уповноваженою особою, яка проводитиме співбесіду з особами, які виявили бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду», – йдеться у документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Мар’янівському водосховищі – знову порушники: завдані збитки – 2380 гривень

За інформацією "Волинь Онлайн", серед вимог до кандидата на посаду: вища освіта, ступінь вищої освіти – не нижче магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» та «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 10 550 гривень, надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, надбавка за інтенсивність праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золота Дзиґа 2020: хто отримав престижну українську нагороду? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити