image
 |  2 13 Серпня 2021 | 18:53

У Волинському фаховому коледжі буде новий керівник

Колишній керівник Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Стравінського, який перебував на посаді тимчасового виконувача обов’язків директора Василь Панасюк (на фото) звільнився із займаної посади. Керівника закладу шукатимуть на конкурсі.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії облради, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, у квітні майнова комісія розглядала скаргу, яка надійшла з Громадської ради Волині про те, що в коледжі не дотримуються температурного режиму. Мовляв в аудиторіях взимку дуже холодно: 12-15 градусів. Урешті після годинного обговорення депутати облради дійшли до висновку, що менеджмент коледжу треба міняти. А Василь Панасюк, який очолював заклад заявив, що напише заяву на звільнення.

Після тієї зустрічі Василь Панасюк написав заяву на звільнення, проте його попросили допрацювати до завершення навчального року. Тепер же він вирішив звільнитися.

До призначення нового директора, якого оберуть за результатом конкурсу, тимчасово виконувачем обов’язків директора призначили заступника керівника Тараса Войтовича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волиньобленерго» зробило нестерпними умови життя сімей, які проживають у відомчому житлі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити