image
 |  5 22 Липня 2021 | 19:19

У волинському медичному центрі проведуть оцінку корупційних ризиків

У комунальному підприємстві «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради створили Комісію з оцінки корупційних ризиків та прийняли рішення про проведення такої оцінки.

Про це інформують на офіційному веб-сайті КП «ВОФМЦ».

Згідно з наказом т.в.о. генерального директора КП «ВОФМЦ» Івана Нискогуза від 16 липня 2021 року №78-од, комісію з антикорупційних ризиків у підприємстві очолила заступник генерального директора з економічних питань Ольга Гудкова. Відповідно до вимог антикорупційного законодавства України, комісії доручили здійснити оцінку корупційних ризиків у КП «ВОФМЦ» та підготувати та подати на затвердження керівнику Звіт за результатами проведеної оцінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справи про корупцію: більше половини вироків топ-посадовцям у 2021 році були виправдувальними

19 липня відбулося організаційне засідання комісії, під час якого були озвучені вимоги антикорупційного законодавства та складено алгоритм роботи комісії з оцінки корупційних ризиків у КП «ВОФМЦ». Зокрема наголошено на необхідності розробки та затвердження окремої Антикорупційної програми комунального підприємства, яка має бути розроблена за результатами Звіту про проведену оцінку корупційних ризиків. Результатом засідання стало ухвалення рішення про проведення оцінки корупційних ризиків у КП «ВОФМЦ».

З метою залучення до роботи в комісії представників громадськості та експертів вирішено оприлюднити повідомлення про прийняте рішення суб’єкта затвердження антикорупційної програми щодо проведення оцінки корупційних ризиків у КП «ВОФМЦ» на офіційному веб-сайті підприємства та закликати представників громадськості, експертів долучатися до роботи комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На даху медичного центру на Волині встановили сонячні панелі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити