image
 |  2 24 Березня 2022 | 18:53

У волинському місті активно взялися за комунальні роботи

У Володимирі, незважаючи на воєнний стан, комунальні підприємства працюють у штатному режимі, виконуючи щоденні завдання щодо благоустрою та забезпечення оборони громади.

Про це пише сайт громади.

24 березня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук проінспектував ряд робіт, які зараз виконують працівники комунальних підприємств.

Нині у по всій громаді забезпечується регулярне вивезення сміття, комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища, забезпечують жителів водо- та теплопостачанням. Працівники КП «Троянда» розпочинають висадку дерев та квітів. Планово та на звернення громадян проводиться кронування дерев та їх подрібнення, плануються роботи з прибирання кладовищ.

Кронування дерев уже було здійснене цими днями працівниками управляючої житлової компанії на вулицях Привокзальній та Ковельській. Найближчим часом ці роботи буде продовжено у місцях, на які вказують місцеві жителі.

Зважаючи на сприятливі погодні умови, працівники КП «Полігон» розпочали грейдерувати бічні вулиці, зокрема вулиці – Ільїна, Лишеня, Георгія Проскури та прилеглі до них. У ніч з 24 на 25 березня в місті працюватиме спецтехніка для очистки дорожнього покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британія наклала санкції на Альфа-банк та РЖД

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити