image
 |  5 24 Лютого 2020 | 19:40

Підлеглі Саганюка «освоїли» 600 тисяч, що «pозтанули» в доpозі, якої немає (ВІДЕО)

На папері дорога є, а в житті немає. На Волині люди виявили брехню чиновників.

Замість асфальту – болото по коліно. Так уже роками живуть мешканці околиці Володимира-Волинського, що на Волині. Проте на паперах – їхня дорога виявилась відремонтованою ще 3 роки тому.

Жителі селища Цегельного на околиці Володимира-Волинського доведені до межі. Аби дістатися на роботу чи в школу, змушені брати перезувне, бо замість асфальту – болото ледь не по коліна. Кажуть, скільки тут живуть, ремонту на їхніх вулицях ще жодного разу не було.

На ремонт, якого не було, витратили понад 600 тис. грн. Усі документи з актами виконаних робіт уже згодом люди знайшли на сайті ProZorro, з печатками та підписами відповідних посадовців – хто замовляв, виконував і приймав роботу.

Жуpналісти «Фактів» зазначають, що де асфальт і витрачені на нього гроші – намагалися з’ясувати в міській раді, яка була замовником. Та чіткої відповіді чиновники не дають. Мовляв, ремонт таки робили, щоправда, на іншій вулиці. Майже 2 км асфальту проклали на іншій вулиці. І щоб обійти тендерні процедури, які здорожують ремонт, розбили суму на кілька частин – приблизно по 200 тис. кожна.

За інфоpмацією «ВолиньUA», вказану у публікації доpогу «освоїло» комунальне підприємство Володимир-Волинської міської ради «Полігон», яке очолює підлеглий Петра Саганюка Олександр Козичко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Команда Саганюка» в обличчях: на кого поставить діючий мер?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити