image
 |  4 31 Жовтня 2023 | 18:43

У Володимирі чимало мешканців міста не можуть проголосувати за проєкти громадську бюджету

Через те, що чимало мешканців Володимирської громади  не можуть проголосувати за проєкти громадську бюджету, терміни голосування продовжили.

Про це інформує сторінка громади.

На початку голосування мешканці громади зіткнулись із проблемами технічного характеру, які виникли через перехід на нову безплатну систему голосування та необхідність оновлення персональних даних. Тож кілька днів із двотижневого терміну було втрачено.

Крім того, працівники відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій провели порівняльний аналіз, згідно з яким, за два тижні жовтня активно включились до голосування майже стільки ж учасників, як і за цілий місяць у 2021 році: 1090 голосів проти 1160 відповідно. Це свідчить про зацікавленість можливістю реалізації громадянських ініціатив, які мали б покращити життя мешканців у громаді.

Отже, щоб дати змогу проголосувати кожному, хто цього іще не встиг зробити, членам координаційної ради було запропоновано продовжити термін голосування за проєкти громадського бюджету (бюджету участі) до 15 листопада 2023 року.

 Більшістю голосів присутні на засіданні підтримали цю пропозицію. На сайті міської ради є покрокове відеороз’яснення, як можна проголосувати.

https://fb.watch/n-gPLzh5jz/

Платформа, на якій необхідно зареєструватися, аби мати можливість віддати голос https://e-dem.ua/

 Також усіх охочих це зробити запрошують у відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій міськвиконкому (кабінет № 10), де нададуть відповідну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині утворилося озеро на даху будинку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити