image
 |  256 6 Березня 2024 | 17:14

У Володимирі чоловік викинув відходи посеред вулиці в центрі міста

На адресу КП «Полігон» у Володимирі небайдужі мешканці міста надіслали світлини. На фото – чоловік, який чомусь вирішив, що всі відходи господарства з його присадибної ділянки обов'язково повинні бути складені біля контейнерного майданчика, майже в самому центрі міста.

Про це інформує Комунальне підприємство «Полігон», - передає ВолиньUA.

Ось так, не ховаючись, серед білого дня, чоловік викинув пів автомобіля відходів просто посеред вулиці в центрі міста. Він, вочевидь, вирішив, що ці відходи додають особливого «колориту» вулиці, якою щоденно курсує чимало місцевих мешканців та гостей громади. Що головне для нього – прибрати власне обійстя, а вулиці рідного міста хай потопають у смітті.

Про «подвиги» порушника Правил благоустрою працівники КП «Полігон» вже повідомили представників муніципальної варти.

Прогнозуємо, що такі «пейзажі» з приходом весни все частіше з'являтимуться на вулицях громади. Саме тому, адміністрація КП «Полігон» просить володимирчан не порушувати Правил благоустрою і складати відходи у контейнери, або ж у спеціально відведені місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині вандали нищать дорожні знаки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити