image
 |  203 4 Червня 2024 | 13:49

У Володимирі демонтують старі поштові скриньки

У Володимирі на виконкомі прийняли рішення про демонтаж абонентських скриньок, які давно перебувають у занедбаному стані.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

 Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Правилами благоустрою території населених пунктів Володимир-Волинської міської територіальної громади, затвердженими рішенням Володимирської міської ради від 13.11.2023 року №30/95, з метою відновлення порушеного благоустрою території міста, виконавчий комітет зобов’язав комунальне підприємство «Полігон» провести демонтаж в законом встановлений спосіб та забезпечити відновлення порушеного благоустрою на цих ділянках.

Перелік адрес, за якими знаходяться занедбані металеві конструкції (абонентські скриньки), що підлягають демонтажу у місті Володимирі: на вул. Старицького, 28, Миколаївській, 13, 25, Генерала Шухевича, 62, 106, Шахтарській, 13, 14, 26, Івана Багряного, 4, Козацькій, 10, Незалежності, 58.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі витратили понад мільйон гривень на ПКД укриття ліцею, яке ніяк не збудують

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити