image
 |  7 26 Квітня 2023 | 17:14

У Володимирі купили тисячі карток для електронного проїзду

Три тисячі карток для видачі СityСard купили у Володимирі.

Про це йшлося на оперативній нараді у міськраді Володимира.

За словами начальника управління соціальної політики Наталія Голюк у громаді профінансовано 484 тисячі матеріальної допомоги на 127 осіб, кошти на поховання військовослужбовців, одиноких громадян, перевезення пільговиків залізницею за березень, а також на придбання трьох тисяч карток для видачі СityСard.

Також пояснила, що, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня, виплати з державного бюджету ветеранам війни, учасникам бойових дій перенесено до Дня Незалежності України, раніше вони здійснювались щороку до 5 травня. Розмірів цих нарахувань поки що не затверджено.

Нагадаємо, що у Володимирі тривають підготовчі роботи до запуску автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті, яку впроваджує підприємство «Сіті-кард».

Наразі в усіх міських маршрутках уже встановлені валідатори – пристрої для списування коштів зі спеціальних проїзних карток, банківських карток та QR-кодів на одноразовому квитку або ж у мобільному додатку.

Усі мешканці громади, які належать до пільгових категорій, матимуть можливість отримати картки для проїзду безплатно (наразі замовлено перші три тисячі карток), а для учнів шкіл виготовлять окремі учнівські картки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепловізори, рації, дрони: у Володимирі обіцяють виділити кошти для 55-го батальйону ТрО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити