image
 |  4 1 Липня 2022 | 16:14

У Володимирі на день міста збиратимуть кошти на ЗСУ

Цьогоріч день міста у Володимирі не святкуватимуть з розмахом, а на заходах, що заплановані будуть збирати кошти для ЗСУ.

Про це інформує сторінка громади.

29 червня відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки проведення Дня міста, на якому обговорили та детально проаналізували уже напрацьовані управлінням з гуманітарних питань та профільними відділами заходи.

Як зауважив заступник міського голови Андрій Гудим, цього року не святкуватимуть день народження міста із розмахом, натомість відзначимо чергову річницю з дня першої згадки про місто Володимир, тематичними і не надто масовими заходами. Визначальним у плануванні локацій, де будуть проводитись ті чи інші заходи є наявність укриття, куди швидко можна спуститись у випадку повітряної тривоги.

Більшість запланованих заходів, які будуть проведені у межах відзначення Дня міста, матимуть волонтерську місію зі збором коштів для ЗСУ. Наприклад, кошти, які будуть виручені з екскурсії-квесту, що готує для жителів та гостей міста історичний музей, будуть передані для потреб бригади.

Також на День міста у Володимирі, який відзначатиметься 30 та 31 липня, запланований велопробіг, ряд спортивних заходів, виставки картин та світлин, різноманітні майстер-класи, ярмарок місцевих умільців, благодійний аукціон, виступи колективів музичної школи, а також флешмоб, до якого кожен може долучитись, заспівавши усім відому пісню «Ой, у лузі червона калина».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі вилучають російські книжки з бібліотек

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити