image
 |  11 12 Березня 2021 | 20:00

У Володимирі на сучасному апараті УЗД проводять діагностику судин та внутрішніх органів

У комунальному підприємстві «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» з’явився новий сучасний апарат для ультразвукової діагностики.

Про це повідомляє «Володимир Медіа» з посиланням на сторінку КП «Володимир-Волинське ТМО».

Лікар-хірург хірургічного відділення ТМО Павло Майструк, який здобув додаткову спеціалізацію для проведення ультразвукової діагностики, проводить дослідження на даному обладнанні.

Обстежитися можна на першому поверсі лікарні у кабінеті УЗД (№145) на ультразвуковому обладнанні італійського виробництва з новітніми комп’ютерними технологіями, датчиками та сучасним програмним забезпеченням. Лікар спеціалізується на проблемах кровоносних судин, які підлягають видаленню методом лазерного лікування.

За допомогою сучасного обладнання лікар встановить точний діагноз для вчасного забезпечення терапії і оперативного покращення здоров’я пацієнта.

Крім цього, на даному апараті УЗД пацієнтам можуть проводити обстеження внутрішніх органів, м’яких тканин, щитовидної залози та різноманітні гінекологічні обстеження. Обладнання комфортне та зручне у використанні для лікаря і безпечне для пацієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центральну районну лікарню в Ковелі опалюватиме фірма з Києва за 4,5 мільйона гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити