image
 |  11 22 Грудня 2022 | 17:44

У Володимирі об’єднали прийом хворих та здорових дітей в одному приміщенні

У Володимир-Волинському Центрі первинної допомоги об’єднали прийом хворих та здорових дітей в одному приміщенні – батьки проти.

Про це йшлося в депутатському запиті Ганни Радкевич до керівниці «первинки» Катерини Чубок.

До Ганни Радкевич, як депутата Володимирської міської ради, звернулися жителі міста, батьки малолітніх дітей, які стурбовані ситуацією яка склалася в міській лікарні, а саме, як очевидне керівницвом лікарні було прийнято рішення об’єднати прийом хворих та здорових дітей одночасно в одному приміщені.

«До прикладу, аби потрапити на плановий огляд до лікаря-педіатра чи для профілактичного щеплення немовля, батьки вимушені пройти через переповнений коридор з хворими дітьми які чекають в черзі до лікаря. Хочу наголосити, що раніше хворих дітей приймали на першому поверсі, використовуючи окремий вхід, щоб неуможливити та мінімізувати контакт хворих та здорових дітей», - йдеться у запиті.

Депутатка звертається з проханням терміново вжити заходів, організувати прийом на надання медичних послуг хворим дітям, в окремому приміщені, щоб зменшити можливість контакту з здоровими дітьми.

Запит було підтримано одноголосно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі відзнаку «За заслуги перед містом» надали громадянину Німеччини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити