image
 |  2 26 Вересня 2022 | 18:13

У Володимирі провели книжковий ярмарок та зібрали гроші для ЗСУ

У Володимирі 27 вересня у домініканському дворику відбувся книжковий ярмарок «Книга за життя» на якому вдалося зібрати 19 тисяч гривень на підтримку ЗСУ.

Про це розповіла волонтерка Ольга Жигунова.

Розпочали ярмарок театральним дійством Лариса Половнева та Народний аматорський театр-студія "Різнобарв'я" у КМЦ .Живі картини літературних творів поєдналися з переглядом коротких відеороликів з історії міста. Змістовні сюжети захопливо передавали суть подій з минулого, викликаючи зацікавленість глядачів.

До ярмарку долучилися з гастрономічними смаколиками студенти та викладачі професійно-технічного училища, майстрині з Луцька та Володимира із випічкою, виробами ручної роботи.

Екскурсія від Орисі Вознюк допомогла розширити коло уявлень про сакральні об’єкти домініканського монастиря, розкрила таємниці підземель ордену домініканців.

А ще надзвичайну музичну атмосферу створювали учасники місцевого ансамблю "Секвенція" ( керівник Ольга Редько) та солісти Центру культури та дозвілля Зимнівської сільської ради Дмитро Терьохін та Наталія Чепіль.

Ярмарок тривав з 11:00 до 14.00 години у приємній та невимушеній обстановці спілкування, вибору цікавих книг, зустрічі друзів та знайомих. Кав’ярня "Люкке" під відкритим небом частувала смачними чаєм та кавою.

Впевнені, що наша добра справа вдалася, оскільки спільними зусиллями зібрано аж 19000 грн.

Щира подяка усім , хто долучився до організації і проведення. Ви класні : Aleksandr Kasimov, Орися Вознюк , Олена Токарєва , Ірина Костюк , Оксана Саганюк

Усім людям, дітям, школам , які долучилися до збору книг для ярмарку величезне дякуємо! Усім , хто приніс ворожу літературу для макулатури теж щире спасибі.

Окремий респект усім, хто завітав на сьогоднішній ярмарок. Сподіваємося, що атмосфера акції принесла Вам задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк може втратити історичний будинок 17-го століття, якщо влада різних рівнів не діятиме

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити