image
 |  2 25 Липня 2022 | 12:31

У Володимирі вандали пошкодили дитячі малюнки

На передодні дня міста невідомі особи у Володимирі пошкодили банери з дитячими малюнками, які розміщувалися у парку Слов'янський. 

Про це написала Катерина Юрчук, директорка Художньої школи.

Довго думала писати пост чи ні, але все ж таки пишу про наших місцевих «знаменитостей»Володирська дитяча художня школа ім. М. Рокицького вже два роки поспіль проводить тематичні виставки учнів школи «під відкритим небом». За цей час ми чули тільки гарні відгуки про подані роботи. Не знаю, що спричинило таку нездорову реакцію нашого "героя", і якими емоціями ця людина керувалась коли порізала цей банер з малюнками двох учнів школи. Дуже шкода, що ця людина навіть не подумала що вона чинить, які почуття відчують діти, які малювали, викладач який готував виставку, працівники які монтують її, організатори які фінансують цю виставку, і врешті перехожі, які бачили що робота порізана…..Для мене це є загадкою, як і для більшості людей.Сподіваюсь що ця людина прочитає мій пост і задумається, бо ці виставки розраховані милувати око жителів громади, виховувати любов до мистецтва, та підтримувати талановитих діток нашого міста.Усім бажаю миру в душі та перемоги добра над злом. Слава Україні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активіст розкритикував владу Володимира за поспішну реформу освіти в місті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити