image
 |  2 2 Травня 2019 | 15:01

У Володимирі виділили гроші на ремонт спортзалу гімназії та куплять мальок риби для зарибнення міських водойм

У Володимирі-Волинському депутати внесли зміни до міського бюджету, виділивши гроші на чимало потреб.  

Про це пише газета «Слово правди».

Так, серед важливих бюджетних статей витрат, за які проголосували депутати, – 850 тисяч гривень на ремонт спортзалу у гімназії, мільйон гривень для спіфінансування придбання помешкання для дитячого будинку сімейного типу родини Бучковських (оскільки той, в якому нині проживає ДБСТ, затісний для такої великої сім’ї і знаходиться в аварійному стані), 273 тисячі гривень на поточний ремонт трибун та аварійної ділянки огорожі стадіону, мільйон 110 тисяч – на капітальний ремонт їдальні ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського.

У 924 тисячі обійдеться підсилення несучих конструкцій будинку на вул. Князя Василька, 2, який пішов тріщинами. Також депутати виділили кошти на придбання малька риби для зарибнення міських водойм і закрили чимало поточних витрат.

Як писало наше видання, у володимир-волинській гімназію ім. Цинкаловського у спортзалі відсутня вентиляція, але присутній грибок на стелі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі реконструкція площі Героїв обійдеться у 10 мільйонів гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити