image
 |  0 8 Січня 2023 | 09:24

У Володимирі власники магазинів в негоду не належно прибирали прилеглу територію

Чимало власників магазинів у Володимирі під час негоди неналежно прибирали прилеглу територію. 

Про це інформує Муніципальна варта.

З погіршенням погодних умов міські комунальні служби у посиленому режимі розпочали оброблення вулиць протиожеледними засобами задля безпеки жителів, щоб не допустити утворення ожеледиці. Тротуари прибирають працівники комунальних підприємств та техніка.

А поблизу закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена Правилами благоустрою території міста Володимир.

Протягом останніх кількох днів, під час огляду території нашого міста, інспекторами муніципальної варти особливу увагу було приділено інформуванням суб'єктів господарювання щодо вчасного прибирання прилеглої території, сходів від снігу та вжиття протиожеледних заходів задля уникнення травматизму людей: встановлення заходів безпеки на сходах у вигляді дерев’яних або гумових трапів, килимків, здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглі території. Надано рекомендації та зауваження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі об’єднали прийом хворих та здорових дітей в одному приміщенні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити