image
 |  2 2 Липня 2018 | 10:01

У Володимирі-Волинському – фотоконкурс до Дня міста

Фотоконкурс «Володимир крізь призму почуттів», з нагоди 1030 річниці з часу заснування міста, оголосили у Володимирі-Волинському.
Про це інформує «ВолиньUA».
Для участі в конкурсі потрібно подати 3 авторські роботи хорошої якості у форматі А4, які раніше не висвітлювалися авторами та не брали участь в інших фотоконкурсах. Журі оцінює подані роботи учасників і визначає одного переможця у кожній категорії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський простір на чудових світлинах фотографа (ФОТО)
Роботи усіх учасників конкурсу експонуватимуться під час проведення Володимирського узвозу. Також усі роботи залишаться у фондах музею, бо метою конкурсу є поповнення музейної збірки оригінальними фотознімками, які висвітлюють життя м. Володимира-Волинського та району.
На конкурс можна подати наступні роботи:
- 1 фото - історичні будівлі краю (споруди, будинки, серед яких пам’ятки історії, культури та архітектури Володимира-Волинського та району);
- 1 фото - мальовничі краєвиди;
- 1 фото - люди.
Конкурс організовується відділом культури і туризму МВК та Володимир-Волинським історичним музеєм імені О. Дверницького.
Прийом конкурсних робіт 25 липня 2018р. за адресою: вул. І. Франка, 6 (історичний музей).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ дикої природи: українець робить захопливі портрети тварин (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити