image
 |  0 19 Квітня 2019 | 14:59

У Володимирі-Волинському на фасаді училища відкрили меморіальну дошку загиблим за Україну

Сьогодні у Володимирі-Волинському на фасаді головного корпусу Володимир-Волинського ВПУ відкрили меморіальну дошку випускникам цього начального закладу, які віддали життя за незалежність України - учасникам АТО. 

Про це інформує «ВолиньUA».

Загалом на дошці портрети шістьох випускників ВПУ. Серед них - Герой України, активний учасника Революції Гідності Олександр Бадера, учасники АТО: Володимир Крохмаль, Віктор Хмелецький, Олександр Давидюк, Вадим Сак та Василь Крищук.

На урочисту лінійку-реквієм завітали учні училища, керівництво міста, представники районної влади, бойові побратими та рідні загиблих. Саме останнім і надали честь відкрити дошку, яку згодом освятив військовий капелан 14-ої бригади Ігор Бігун.

Перед присутніми виступили міський голова Петро Саганюк, представник 14-ої бригади, заступник директора Володимир-Волинського ВПУ Наталя Богдан та мама загиблого в АТО Віктора Хмелецького.

- Мені важко та прикро говорити, тому що протягом 5-ти років не закінчується війна та гинуть наші діти. Для родини - це найважче горе і ці рани ніколи не заживають. Разом з тим, дуже приємно, що працівники училища та учні пам’ятають та згадують про цих хлопців, - зазначила Феодосія Хмелецька та додала, що в училищі є хороша традиція, коли його учні по закінченні навчального року відвідують могли загиблих захисників.

Завершилась лінійка покладанням квітів та лампадок до меморіальної дошки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за добу: бойовики 10 разів обстріляли позиції військових, є поранений

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити