image
 |  9 23 Жовтня 2018 | 18:02

У Володимирі-Волинському стартував опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Володимирі-Волинському розпочато 22 жовтня 2018 року – у зв’язку з істотним зниженням температурних показників відповідне розпорядження прийняв міський голова Петро Саганюк.
Про це пишуть на офіційному сайті міста. 
Достроково, ще 02 жовтня 2018 року, опалювати почали лікарню та стаціонарне відділення територіального центру по обслуговуванню одиноких громадян. Такі умови дала технічна можливість опалення альтернативними видами палива в котельнях, які обслуговують лікарню та терцентр.
Сьогодні першочергово теплоносій подали в дитячі садочки, школи. Поетапно опалюватись почали всі житлові будинки в місті. Гаряча вода буде подаватись вже з цього тижня за графіком: четвер, п’ятниця – з 1700 год. до 23.30 год., субота, неділя – з 06.30 год. до 23.30 год.
За словами директора ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” Сергія Коби, ліміти на газ у володимирських тепловиків є в достатній кількості. Цьогоріч у місті є всі передумови сподіватись на успішний перебіг опалювального сезону. Як зазначив перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз» Сергій Перелома, який днями зустрічався з працівниками галузі у місті Луцьку, “теплопостачальне підприємство міста Володимира-Волинського – єдине підприємство в області, яке підпало під реструктуризацію боргів та успішно її завершило”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прилеглі села зливають у міську каналізацію Луцька навіть гноївку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити