image
 |  4 14 Квітня 2019 | 08:55

У Володимирі-Волинському ярмаркували на «Весняних передсвятках»

У Володимирі-Волинському, вперше у парку «Слов’янському», відбувся ярмарок «Весняні передсвятки».

Про це інформує сайт міськради.

Цього року на нього з’їхалося понад 100 товаровиробників. Приїхали продавці не лише з Луцька, Нововолинська, Ковеля, Локачинського, Турійського, Горохівського та Іваничівського району, а й з Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Кіровоградської, Миколаївської, Закарпатської областей.

Тут було представлено широкий асортимент продукції, а саме: хлібобулочні вироби та печиво; м’ясні та ковбасні вироби; молочні продукти; овочі та фрукти; борошно, крупи, цукор; кондитерські вироби; олія, жири, соуси; консерви: м’ясні та овочеві; риба та рибопродукти; яйця; саджанці та насіння; тощо. Справді, продукції було в достатній кількості, щоб задовольнити найвибагливіших покупців. 

Незважаючи на досить прохолодну погоду, на ярмарок завітала і велика кількість покупців. 

Традиційно найбільшим попитом у споживачів користувалася свинина, черга за якою утворилася з самого початку ярмаркування. 

Зі знижкою можна було придбати посипку, цукати ізюм,чорнослив, інжир, фініки, цукерки. 

Зацікавив покупців також широкий асортимент саджанців плодових дерев, декоративних кущів, було багато охочих купити прекрасні квіти, які будуть радувати власника не один рік. 

Покупці охоче розкуповували продукцію. Ціни були нижчими за базарні. Для порівняння таблиця.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити