image
 |  2 31 Січня 2020 | 12:59

У ВООЗ пояснили, що означає оголошення надзвичайного стану

Всесвітня організація охорони здоров'я закликала посилити співробітництво у світі для боротьби з поширенням нового коронавірусу та подолання його наслідків.

Про це заявив голова Представництва Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні Ярно Хабіхт під час брифінгу у зв'язку з оголошенням ВООЗ про надзвичайну ситуацію міжнародного значення передає Укрінформу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан через коронавірус

"Учора, 30 січня 2020 року, друге засідання надзвичайного комітету з ситуації в галузі охорони здоров'я мало місце у Женеві, і генеральний директор ВООЗ прийняв рішення про оголошення надзвичайної ситуації в галузі охорони здоров'я міжнародного значення. Що це означає? Це означає, що це оголошення закликає до більшої співпраці, оскільки ми працюємо всі разом проти ситуації, яка склалася. Це також означає, що ВООЗ може видавати спеціальні рекомендації, в яких ітиметься про те, що країни-члени ВООЗ можуть і повинні робити для посилення співробітництва", - зазначив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити