image
 |  2 10 Вересня 2019 | 16:08

У в'язниці листи – найважливіше, я жодного не викинув, - Сенцов

Колишній "в'язень Кремля" український режисер Олег Сенцов зазначає, що російському полоні ще є наші громадяни і закликає підтримувати їх листами.

Про це пише Українська правда.

"Для будь-якого ув'язненого: політичний він, не політичний, українець, казах, хто завгодно. У в'язниці листи - це найважливіше. Ти можеш не поїсти день, ти можеш залишитися без передачі, щось можуть з тобою робити, але лист... Всі чекають листів. Тому пишіть. Про що завгодно. Просто це дуже підтримує".

Сенцов зазначив, що йому писало багато людей, він намагався всім відповідати. Не всі листи до нього дійшли, і не всі свої листи йому вдалося відправити. Режисер каже, що іноді йому не дуже подобалося, що люди викладають в мережу деяку особисту переписку. Сенцов розповів, що з в'язниці привіз 22 кілограми макулатури.

"Це листи - я жодного листа не викинув, всі привіз -, це книги і зошити. 15 штук, всі списані".

Сенцов зазначив, що у нього готові дві нові книги: у вересні виходить збірка його оповідань, а в наступному році може вийти роман.

Читайте також: Якщо у Зеленського приймуть ці драконівські закони, багато хто почне збирати валізи, - підприємці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити