image
 |  0 22 Лютого 2020 | 21:03

У зоні ООС на невідомому вибуховому пристрої підірвався український воїн

Сьогодні, 22 лютого, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один український захисник отримав поранення. Постраждалого оперативно було доставлено до медичного закладу та надана кваліфікована допомога.

Про це інформують у вечірньому зведенні штабу ООС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у зведенні.

Війсткові також нагадують, що сьогодні вночі була здійснена невдала спроба прориву через лінію зіткнення диверсійно-розвідувальної групи збройних формувань Російської Федерації. Противник під прикриттям вогню зі стрілецької зброї намагався вийти на позиції українських захисників поблизу населеного пункту Новотошківське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти знову спробували прорватися через лінію зіткнення біля Новотошківського

"Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно виявили ворога та черговими вогневими засобами відбили атаку. У результаті бойового зіткнення ДРГ противника, зазнавши втрат, відступила. При цьому, ворог залишив на полі бою тіло загиблого російського найманця", - додають у зведеннні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити