image
 |  131 19 Лютого 2024 | 13:19

У ЗСУ сказали, чи вдасться екіпірувати та навчити пів мільйона мобілізованих

Якщо в Україні буде мобілізовано пів мільйона осіб, жоден з військових не потрапить на фронт без відповідного спорядження і підготовки.

Міноборони зараз працює над питанням забезпечення. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" розповів новий командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Павлюк.

"До цього ми дуже прискіпливо ставимося, особливо зараз, - до підготовки особового складу. Людина, яка йде на війну, повинна отримати досвід, практику, щоб бути готовою до дій", - запевнив Павлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща пропускає зерно з росії у великих обсягах

Генерал впевнений, що військово-політичне командування вирішить питання наявності особистого озброєння і екіпірування для мобілізованих. Дещо складніша ситуація з технікою й боєприпасами великого калібру для артилерії. Але, на думку командувача, Захід допоможе Україні.

"Це питання ми вирішуємо і працюємо над ним. Ми працюємо у всьому світі, щоб знайти той ресурс, який потрібен нашій армії", - додав Павлюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити