image
 |  2 23 Липня 2019 | 15:32

Учасники відомого фестивалю на Рівненщині отруїлись шаурмою

14 гостей рок-фестивалю "Тарас Бульба" у Рівненській області отруїлися шаурмою на фуд-корті.

10 з них, в тому числі 3 дітей, довелося госпіталізувати. Поліція відкрила кримінальне провадження, повідомив завідувач відділом епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Рівненської обласної лабораторного центру Віктор Мороз, - передає "Громадське радіо".

"Всі вони вживали шаурму в одному місці. І у всіх є загальні симптоми. Наразі причини спалаху інфекції встановлюються. Підприємців, які там працювали, ми обстежили, взяли змиви в тому місці, де робилася шаурма. Поки результатів дослідження немає. Через 3-4 дня ми попередньо зможемо щось сказати. Стан хворих - середньої тяжкості ", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна знаходиться на порозі необільшовизму

У поліції почали досудове розслідування за фактом порушення санітарних правил і норм. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Організатор рок-фестивалю Микола Арсенюк зазначив, що до оприлюднення офіційних результатів лабораторного дослідження від коментарів утримається.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити