image
 |  2 13 Січня 2018 | 11:33

Українцям нагадали про закриття сервісу Google Диск через 2 місяці

Деякі українські видання повідомили, що українським користувачам програми Google Диск почали надходити повідомлення про припинення роботи програм для персональних комп'ютерів.
Про це повідомляють сайт «Українські новини».
У березні цього року сервіс закриють остаточно. Про це повідомляється в блозі компанії Google.
Перше повідомлення про закриття популярного сервісу компанії з'явилося ще 6 вересня 2017 року. Тоді користувачів попередили, що підтримка сервісу припиниться 11 грудня, 12 березня він остаточно буде закритий. Користувачі зможуть отримати доступ до своїх даних через мобільний або веб-додаток Google Диск.
Це рішення компанія прийняла після запуску сервісів Backup and Sync для звичайного користувача і Drive File Streamer для корпоративних клієнтів. Дані з Диска Google, який компанія назвала "застарілим", нікуди не дінуться і автоматично перенесуться на нові програми.
Попрощайтеся з синхронізацією файлів, яка віднімає багато часу, і турботами про простір на диску, - повідомили в компанії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити