image
 |  5 21 Листопада 2019 | 20:34

«Україна – не рояль!»: «Свобода» пікетувала Офіс президента (ФОТО)

Представники ВО “Свобода” на чолі з лідером націоналістів Олегом Тягнибоком у річницю початку Революції Гідності пікетували Офіс президента України.

Відповідні повідомлення та знімки з акції з’явилися на сторінках свободівців у мережі.

“Ми прийшли запитати, чому немає відповіді на наші звернення, які ми надавали президентові ще 14 жовтня під час акцій, присвячених створенню УПА на свято Покрови. Хочу нагадати нешановним представникам Офісу президента, які багато говорять про те, що вони будуть радитися щодо вирішення важливих питань держави з українською громадою, що є закон про звернення громадян. Більше місяця тому ми передали відповідну резолюцію мітингу з вимогою захистити українську землю. Ми чітко зафіксували протест проти намагання втілити в життя так звану формулу Штайнмаєра, закон про особливий статус Донбасу. Ми протестували проти намагань впровадити дикий ринок землі без обговорень із суспільством. Ці наші резолюції прийняв заступник керівника Офісу президента. Ми сподівалися, що буде відповідь, якщо влада декларує таке ставлення до громадян. Але місяць пройшов – і ні слуху, ні духу. Тому ми вимагаємо від глави держави не бавитися з українським суспільством і відповідно реагувати на його звернення”, – зазначив Олег Тягнибок.

Також Голова “Свободи” повідомив, що націоналісти збираються передати до Офісу президента вже більше сотні відповідних рішень місцевих рад, які презентують понад половину виборців України.

За інформацією "Вголоса", також свободівці залишили на Банковій піаніно, щоб президент пам’ятав, що Україна – не рояль.

“Цирк закінчився. “95 квартал” був у його минулому житті. Якщо колись він собі дозволяв грати на роялі “делікатними” органами, то зараз має усвідомити той факт, що українці не дозволять йому знущатися з Української держави та української перспективи. Саме тому ми залишаємо йому цей “рояль”, на якому він декларував свою моральну ницість, щоб пам’ятав: поки народ його ще не зніс, він зобов’язаний виконувати те, що написано в Конституції”, – додав Олег Тягнибок.

Перед акцією свободівці вшанували пам’ять героїв Революції Гідності на Майдані Незалежності та відвідали Меморіал Небесної сотні на вул. Інститутській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоста річниця Революції гідності: думки волинян

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити