image
 |  0 30 Жовтня 2020 | 16:22

Україна отримала мільйонні збитки через злочини посадових осіб

Через злочини у бюджетній сфері Україна отримала 160 млн збитків.

Серед правопорушень розтрати, привласнення, зловживання і недбалість з державними грішми, схеми з бюджетом, митними платежами чи податками, повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

"Ми маємо різко реагувати на всі порушення законодавства, особливо у бюджетній сфері - вони коштують дуже дорого для нашої держави, тим більше в такий економічно і епідемічно складний період. Тому розтрати, привласнення, зловживання і недбалість з державними грішми, схеми з бюджетом, митними платежами чи податками – те, за що треба жорстко "бити по руках", - сказала Генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 6 найрезонансніших кримінальних проваджень, які закриють через рішення КСУ

Правоохоронці вже повідомили про підозру особам у вчиненні 192 таких правопорушень. До суду скеровано 595 кримінальних справ.

"Установлено 160 млн грн збитків, із яких вже відшкодовано 7 млн гривень. З метою забезпечення відшкодування спричиненої шкоди накладено арештів на 74,2 млн грн та заявлено позовів на понад 79 млн грн.", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити