image
 |  0 19 Вересня 2021 | 12:35

Українці в мережі підняли на сміх заяву Арахамії про вигоду провалу «слуг» (ВІДЕО)

У мережі почали активно обговорювати заяву голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, який сказав, що його партії вигідно буде програти на місцевих виборах.

Новину про політика користувачі мережі обговорювали під дописом «OBOZREVATEL» на Facebook. У коментарях користувачі відзначали дурість висловлювання політика.

«Звідки взяли цього чебурашку?», «Коли закінчиться твоє депутатство встигнеш ти втекти? Що тоді скажеш?», «73% ви про це мріяли? Радійте, все по приколу», «Звичайно вигідно! Ще треба на позачергових виборах програти. Це теж вигідно», «Ось вибрали ідіоти собі слуг», «Дурний-дурний, а знає, як викрутитися», – сміялися в мережі.

Відзначимо, що відео з Арахамією стало популярним у Twitter і масово поширювалося мережею.

«Арахамія чесно й без викрутасів: ми не хочемо нести відповідальність за погані дороги, сміття. Ми тільки хочемо бабки ділити і отримувати», «Лідер» парламентської монобольшості, яка за півтора року провела рівно нуль реформ», «Глава правлячої фракції «Слуга народу» Давид Арахамія вирізняється розумом і кмітливістю», – відзначали в соцмережі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Давид Арахамія не заперечив ймовірності розколу «Слуги народу» у Верховній Раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» задекларувала годинник вартістю 167 пенсій

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити