image
 |  7 21 Квітня 2020 | 14:28

Україну запідозрили у фальсификації кількості інфікованих на COVID-19: їх мало би бути вже 17-19 тисяч

В Україні понад 1000 медичних працівників виявилися заражені коронавірусів. З огляду на те, що більша частина з них має справу зі звичайними хворими, і вони не є працівниками ізольованих інфекційних відділень, аналітики ставлять під велике питання цифри української статистики про кількість інфікованих в країні від МОЗ.

Про це у своєму блозі пише ізраїльський політичний оглядач і політолог Соломон Манн, – інформує Replyua.net.

Політолог підкреслює, не представляється можливим, щоб в країні, де статистика показує 5,4 тисячі інфікованих, 1000 з них були медпрацівниками. Реалістичніше виглядала б цифра в 17-19 тисяч інфікованих, та й то, якщо взяти пропорцію найбільш страждає від коронавируса Італії, де дуже багато медпрацівників, інфікованих коронавірусів.

Соломон Манн пише, якщо ж брати середні цифри статистики, приблизно 1 медпрацівник на 70-80 інфікованих, то цифра взагалі виглядає загрозливою. Так що на фальшиві цифри, по водимо, здатні не тільки китайці, іранці та російські, а й українці. Читайте також - Єпіфаній розповів, чому відмовився наймати чартер для польоту за Благодатним вогнем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні заборонений ефективний метод лікування коронавірусу, – фізіолог

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити