image
 |  0 13 Лютого 2020 | 15:42

Укрпошта припинила приймати посилки до Китаю

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) щодо спалахів коронавірусу в Китаї наразі не вводить ніяких заборон для міжнародної торгівлі і переміщення товарів через кордони, але через скорочення кількості рейсів до Китаю Укрпошта тимчасово припиняє прийом посилок в цю країну.

Про це інформує пресслужба Укрпошти.

Водночас в Укрпошті повідомили, що у зв’язку зі значним скороченням більшістю авіакомпаній рейсів до Китаю на невизначний термін, приймання усіх видів відправлень до Китаю тимчасово призупинено.

Так само через значне скорочення рейсів, терміни доставки товарів з Китаю до України можуть бути збільшені.

Посилаючись на ВООЗ, Укрпошта наполягає, що люди, які отримують посилки з Китаю, не схильні до ризику зараження коронавірусом і закликає довіряти тільки офіційним джерелам і не поширювати неправдиву інформацію.

Читайте також: Скільки заробляють українці в Польщі та що впливає на ставку

"Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано. У офіційних призначених поштових операторів-партнерів Укрпошти всі відправлення проходять сувору перевірку, рентген-догляд, заборонені чи небезпечні речі не приймаються та не випускаються за кордон. Вони діють відповідно до норм Всесвітнього поштового союзу та ВООЗ".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити