image
 |  2 11 Липня 2019 | 18:43

Укрпошта знову погрожує припинити доставку пенсій

Пенсіонерам, які не мають банківського рахунку, Укрпошта припинить доставку пенсій.

Доставлятимуть їх, якщо уряд ухвалить рішення про підвищення тарифу на доставку пенсій до економічно обґрунтованого рівня – про це у відкритому листі до прем'єр-мінстра заявив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

В Укрпошті переконані, що чинний тариф на доставку пенсій — збитковий. Тому, якщо до 1 вересня 2019 року уряд не встановить новий тариф, то державна компанія припинить доставку пенсій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ща позвоню Баканову по поводу етого черта», - Зеленський звернеться до СБУ з приводу секретаря міськради Борисполя

"Я завчасно попереджаю Вас, міністерство соціальної політики та Пенсійний Фонд України про те, що з 1 січня 2020 року Укрпошта не буде доставляти пенсії по нинішньому збитковому тарифу", — йдеться у листі голови Укрпошти.

У компанії пропонують уряду затвердити підвищений тариф на доставку пенсій або винести доставку пенсій на відкритий тендер серед приватних поштових операторів.

Він також додав, що підвищення тарифу Укрпошти є вагомою умовою залучення компанією іноземних інвестицій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити