image
 |  2 19 Лютого 2020 | 10:18

Юні ковельські футболісти пеpемогли на міжнаpодному туpніpі «BEZ GRANIC 2020»

Найменші вихованці Футбольного Центру «Ковель-Волинь» 2012 р.н. взяли участь у Міжнародному турнірі з футболу «Bez granic 2020» що відбувався в польському місті Хелм.

Про це повідомляє «kovel.tv».

Командами-суперницями ковельчан були вихованці досить потужних як польських клубів UKS Niedźwiadek Chełm, UKS Jedynka Krasnystaw, BKS Lublin, Pilkarzskie Przedszkole Legia Warszawa, так і української «Волині» та ДЮСШ «Зміна» (Біла Церква).

Приємно, що команді ковельчан вдалося здобути перемогу у дербі з юнаками ФК «Волинь» – 5:0 та обіграти Білу Церкву з результатом 3:0.

Хлопчаки 2012 року народження впродовж двох ігрових днів не поступилися жодній команді-суперниці та за результатами набраних очок посіли перше призове місце.

Серед вихованців Романа Жерша кращим гравцем команди було обрано Матвія Карпік, кращим бомбардиром Міжнародного турнірі з футболу «Bez granic 2020» організатори обрали Богдана Макарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський кваpтет pибалок у складі збіpної Укpаїни став «бpонзовим» у світі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити