image
 |  5 17 Лютого 2020 | 20:02

Волинський кваpтет pибалок у складі збіpної Укpаїни став «бpонзовим» у світі (ФОТО)

Волинський рибоохоронний патруль вітає збірну України з бронзою на XVIІ Чемпіонаті світу з ловлі риби на мормишку.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області.

З 15 по 16 лютого 2020 року відбувся XVIІ Чемпіонат світу з ловлі риби на мормишку з льоду. Змагання проходили на оз. Вальватус у м. Варкаус, Фінляндія.

У заході взяли участь 14 команд з України, Білорусі, Казахстану, Латвії, Литви, Монголії, Норвегії, Польщі, Румунії, Росії, Фінляндії, Швеції та Естонії.

До складу української збірної потрапило четверо спортсменів з Волині – Павло Хвас, що наразі представляє Тернопільську Федерацію риболовного спорту, Дамір Шихотаров (президент Федерації риболовного спорту України у Волинській області), Віктор Жалнін та Святослав Халєєв.

Волинський рибоохоронний патруль вітає українську команду з бронзою! Бажаємо переможцям подальших спортивних здобутків, натхнення, незламного оптимізму та розвитку для процвітання рибної галузі України. Такі змагання сприяють популяризації спортивного рибальства та здорового способу життя.

Нагадаємо, що на XVI чемпіонаті світу з ловлі риби на мормишку з льоду, який пройшов 26-27 січня 2019 в Болгарії, команда України також здобула бронзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У січні викрили 80 порушень природоохоронного законодавства, - рибоохоронний патруль Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити