image
 |  0 8 Січня 2019 | 15:11

Управління транспорту Луцької міськради розповіло, на що скаржаться лучани

Управління транспорту та зв’язку Луцької міськради повідомило про основні скарги лучан у 2018 році.

Протягом 2018 року за допомогою інтернет-платформи “Відкрите місто” надійшло 43 звернення. З них: 23 звернення стосувалось порушень розкладів руху; 3 звернення — щодо працездатності бортових пристроїв; 4 звернення — щодо культури обслуговування і взаємовідносин пасажира та водія; 1 звернення — щодо стану транспортних засобів; 8 звернень — надання пропозицій; тощо. Для порівняння, у 2017 році надійшло 44 звернення.

У Єдиній системі місцевих петицій за 2018 рік зареєстровано 28 звернень громадян, з них 3 петиції набрали більше, ніж 300 голосів, 23 звернень — менше 300 голосів, а збір підписів триває для 2. У звітному періоді громадяни звертались щодо руху автобусів за маршрутами № 4, № 18, № 32, № 33. Надходили пропозиції щодо відкриття нових маршрутів, таких як “Дубнівське кільце - пр. Відродження - 40-й квартал”, “Нова Лінія — Львівська”.

До служби оперативного реагування 1580 надійшло 904 звернень. З них 120 стосувались роботи тролейбусів, інші — автобусів. На порушення розкладу руху автобусів надійшло 444 звернення. Слід зазначити, що здебільшого у зверненнях піднімались такі питання, як стан транспортних засобів; комфортність перевезень; культура обслуговування; взаємовідносини пасажира та водія; працездатність бортових пристроїв. Частина звернень були такі, що неможливо довести чи спростувати. Надходили також прохання і пропозиції щодо покращення роботи громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині на свята не вивозять сміття, - соцмережі

Через відділ звернень громадян департаменту ЦНАП до управління транспорту та зв'язку надійшло для розгляду у 2018 році 159 звернень.

За зверненнями громадян щодо порушення розкладу руху працівниками управління були проведенні перевірки на лінії. За результатами яких складено відповідні акти та винесено приписи перевізникам про усунення порушень. Проведено щорічний огляд транспортних засобів із залученням представників управління з питань праці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити