image
 |  0 30 Січня 2020 | 16:57

Юрій Поліщук: Авторам законопроекту «Про працю» слід було би назватися не «слугами народу», а «слугами олігархів»

Сьогодні , 30 січня, в рамках Всеукраїнської акції проти прийнятого "Слугами народу" законопроекту «Про працю» представники Волинської "Свободи" взяли участь у роботі Волинського профспілкового віче.

Про це повідомив на сторінці у facebook Перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець, Юрій Поліщук.

"Взяв участь у роботі Волинського профспілкового віче, скликаного, аби висловити протест проти внесеного "Слугами народу" законопроєкту «Про працю» (№ 2708), розробленого без обговорення громадськості та участі в цьому процесі профспілок і роботодавців.

Цілком підтримую справедливі вимоги учасників профспілкового віча. Інакше, як наступом на трудові права українців, цей законопроєкт не назвеш. Його авторам слід було би назватися не "слугами народу", а "слугами олігархів". Оскільки останнім часом парламент ухвалює рішення не в інтересах українців, а саме в догоду олігархічним кланам. Варто лише пригадати законопроєкт про ринок землі. 

Читайте також: Перестав відчувати землю під ногами, - Вітів розкритикував хамство підлеглого Погуляйка

Вважаю, що з відповідним зверненням учасників Волинського профспілкового віча має ознайомитися кожен депутатат обласної ради. У разі його внесення на сесію обласної ради фракція ВО "Свобода" однозначно його підтримає", - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити