image
 |  38 29 Січня 2020 | 13:12

Перестав відчувати землю під ногами, - Вітів розкритикував хамство підлеглого Погуляйка

Обурила зверхність та відверте хамство, яке дозволив собі Книш Сергій Степанович, підлеглий голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, при спілкуванні з членами Молодіжної ради при Волинській ОДА.

Про це написав очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів на своїй сторінці у facebook.

"Вважаю такі речі дикими і неприпустимими. Члени Молодіжної ради при Волинській ОДА мають цілковите право запитати у влади, чим вона займається і як працює. Як, зрештою, і кожен волинянин.

Хотів би нагадати «варягам» з Донбасу, яких Зекоманда інфільтрувала у Волинь: не забувайте, де ви знаходитеся. Це – не Донбас, і тим більше - не Московія, де є цар-батюшка та холопи. Може, у Донецьку чи Луганську така поведінка чиновника вважається нормою. Але точно не в нас, на Волині. Впевнений: волиняни не терпітимуть хамства і зверхнього ставлення до себе з боку влади, якою би вона не була.

Рекомендую голові Волинської ОДА розібратися з цим відвертим хамством та покарати свого підлеглого, у якого «виросли крила», і який перестав відчувати землю під ногами, та особисто вибачитися за дії чиновника перед представниками Молодіжної ради Волині.

P.S. Рекомендую взяти собі в радники представника волинської інтелігенції, яка би навчила ваших підлеглих правил поведінки у цивілізованому суспільстві. Якщо, звісно, вони будуть вважати, що ситуація з вихованням не настільки запущена, і її ще можна виправити", - зазначив депутат.

Читайте також: «Хто ви, а хто губернатор!»: членів Молодіжної ради при Волинській ОДА не пустили до Погуляйка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити