image
 |  9 28 Жовтня 2019 | 20:39

Уряд погодив голову Волинської ОДА

Сьогодні, 28 жовтня, Кабінет Міністрів України погодив призначення голови Волинської ОДА.

Про це йдеться на сайті КМУ.

Зокрема, головою Волинської ОДА має стати Погуляйко Юрій Михайлович.

Довідка

Юрій Михайлович Погуляйко донедавна був на посаді першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації.

Народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист). Донедавна був першим заступником голови Луганської ОДА. Будучи на цій посаді, «засвітився» у скандалі 9 жовтня, коли на одному з блокпостів у Кремінному, за 60 км від Золотого, стався конфлікт між активістами і представниками правоохоронних органів. Нібито саме він вимагав від правоохоронців, щоби вони чинили тиск на людей, які їхали на цю акцію «Ні капітуляції!» в Золоте.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Трудову біографію почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Згодом працював у податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області, першим заступником голови Луганської облдержадміністрації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити