image
 |  7 26 Травня 2021 | 13:30

Уряд вирішив зекономити на здоров'ї волинян, - депутат Микола Федік

Уряд Шмигаля вирішив зекономити на здоров'ї лучан та волинян, виключивши з переліку медичних установ, які лікують хворих на коронавірус, три лікарні.

Про це під час сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді Микола Федік.

"На почату пандемії коронавірусу весь удар на себе прийняло місцеве самоврядування. Ми виділяли кошти на облаштування медичних закладів, закупку обладнання доплати медикам. Тоді як Зеленський і уряд були паралізовані і не знали, що робити. А тепер центральна влада вирішила зекономити на лучанах і волинянах. На їх здоров'ї. Ми не так давно говорили про високі фантастичні зарплати керівників "Укрзалізниці" і "Нафтогазу". Чомусь там влада ЗЕ економити не має намірів. А ось на медицині - залюбки. Влада вдає, що не несе відповідальність за стан справ. Від її дій більше проблем, ніж користі", - зазначив голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

Додамо, що уряд вирішив виключити з переліку лікарень, які лікують хворих на коронавірус, Волинську обласну, Луцьку міську та ковідний госпіталь у пологовому будинку Луцька.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пресконференція Зеленського: багато пафосу, обіцянок та елементарного нарцисизму, - депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити