image
 |  2 9 Березня 2022 | 22:31

Усі вантажівки з гуманітарною допомогою безперешкодно перетинають Волинь

Усі вантажівки з гуманітарною допомогою безперешкодно перетинають Волинську область і для цього не потрібні спеціальні дозволи.

Про це заявив заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Юрій Гупало.

"Офіційно заявляю, що усі вантажівки, які на сьогоднішній день перевозять гуманітарну допомогу з країн Європи в Україну, проходять митний контроль БЕЗПЕРЕШКОДНО. Ніяких дозволів з Волинської військової адміністрації, міських чи селищних рад, або інших державних установ для перетину кордону НЕ ПОТРІБНО", - запевнив чиновник.

Також Юрій Гупало зазначив, що сьогодні на митному посту «Ягодин» немає жодних черг із вантажівок, які перевозять гуманітарну допомогу. Всі відео, які поширюють в інтернеті про затримку вантажів та офіційні дозволи із Волинської ОДА – ФЕЙК.

"Прошу не розповсюджувати недостовірну інформацію та створювати паніку серед населення у такий важкий час. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога!

З будь-яких питань стосовно перевезення гуманітарних вантажів та іншої допомоги звертайтесь до мене особисто – 050 339 91 04. Я завжди на зв’язку і готовий допомогти всім, хто займається перевезенням допомоги для України".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити