image
 |  0 10 Квітня 2020 | 20:30

«Успіх» – у пеpеписах діагнозів? Пневмонія на Миколаївщині збільшилась у 18 разів

Кількість хворих на пневмонію в інфекційній лікарні Миколаєва з початку року у 18 разів більша, ніж у 2019-му.

Про це повідомляє «Цензор.НЕТ».

Головлікар Миколаївської обласної інфекційної лікарні Світлана Федорова розповіла, що за січень - березень 2020 року в її лікарню з пневмонією потрапили 56 осіб, що у 18 разів більше, ніж в аналогічний період 2019 року.

Про це вона сказала сьогодні 10 квітня на сесії Миколаївської обласної ради, передає Цензор.НЕТ із посиланням на «НикВести».

Федорова повідомила, що в січні - березні 2018 року в лікарні з пневмонією було 2 пацієнти. За аналогічний період 2019 року в інфекційній лікарні було 3 такі хворі.

За перший квартал 2020 року, січень - березень, в Миколаївській обласній інфекційній лікарні, з діагнозом пневмонія було 56 пацієнтів.

Світлана Федорова також повідомила, що якщо в 2018 і 2019 році летальних випадків пневмонії в її лікарні не було, а цього року зафіксовано вже 2 смертельні випадки.

При цьому, нагадаємо, Миколаївська область на сьогодні залишається єдиною в Україні, де офіційно не зареєстровано жодного випадку коронавірусного захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську два нові випадки коронавірусу, 79 осіб ізольовані

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити