image
 |  0 8 Вересня 2021 | 15:07

Уся відповідальність за тарифну катастрофу лежить на команді Зеленського

Зеленський і його уряд та монобільшість у Верховній Раді несуть повну відповідальність за тарифну катастрофу, яка загрожує Україні через шалений ріст цін на газ та електроенергію.

Про це в ефірі ТРК "Аверс" заявив депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

"У нас вся повнота влади в країні сьогодні у Зеленського та його команди. Тому і вся відповідальність за стан справ в державі на них. Ті шалені ціни на електроенергію і газ - наслідок провальної політики уряду Шмигаля. Ціни на електроенергію для непобутових споживачів б'ють рекорди. А все через те, що олігархи взяли під контроль цей ринок. Атомна енергетика не працює на повну потужність. Це дозволяє Ахметову та іншим олігархам підвищувати ціни і диктувати умови", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водії масово створюють аварійні ситуації на дорозі (ВІДЕО)

Також Володимир Пшибельський звернув увагу на стрімкий ріст вартості газу.

"Ціни на газ на ринку перевищили 17 тисяч гривень. Це означає шалене подорожчання вартості опалення для клмунальних установ, для шкіл, дитсадків, закладів медицини. І за все це доведеться платити з багатостраждального міського бюджету. Місцеве самоврядування має заплатити за недолугу неефективну політику державної влади". 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити