image
 |  2 31 Липня 2020 | 08:17

«Увага! Спецсигнал»: волинянина оштрафують, бо не пропустив «швидку» (ВІДЕО)

Волинянин заплатить штраф у 510 гривень за те, що не надав перевагу у русі кареті швидкої допомоги. Протокол про порушення склали у рамках акції «Увага! Спецсигнал».

Про це розповіли «Суспільному» у патрульній поліції.

«У Луцьку працівники екстреної медичної допомоги спільно із працівниками патрульної поліції провели акцію на дорозі «Увага! Спецсигнал». Під час рейду зупинили одного порушника - водія автомобіля «Volkswagen Passat» чорного кольору. Згідно з законодавством, за поpушення правил дорожнього руху на водія склали адмінпротокол. Порушнику передбачений штраф у розмірі 510 гривень. Пішоходи за таке правопорушення можуть заплатити 51 гривню штрафу», - кажуть у поліції.

Водій Валерій Вербицький 23 роки працює на «швидкій». Розповідає:

«За стільки років були різні ситуації. І люди вмирали. І були що не пропускали. Дуже багато автомобілів на дорогах. Зараз ще пішоходи, більшість не пропускають – пішоходи».

У виїзної бригади – майже всі виклики термінові. Фельдшерка швидкої допомоги Тетяна Савчук пригадує:

«Було ДТП в Зміїнці, ми мусили їхати в міську лікарню. Потерпілого вирізали з машини. Сирена, проблискові маячки, навіть водій в рацію говорив, що водії – дайте дорогу швидкій, а результат не був 100% як хотілося б».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові тpолейбуси «Богдан» готові до відпpавки з Луцька до Полтави (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити