image
 |  2 24 Липня 2021 | 21:04

До уваги бджолярів! У Ковельській ОТГ оброблятимуть посіви соняшника

Відповідно до ст.37 Закону України «Про бджільництво» та п.7.1.2 Інструкції про попередження та ліквідацію хвороб і отруєнь бджіл, затвердженої Наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини України №9 від 30.01.2001 року,

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Колодяжненської громади.

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Васюти» повідомляє, що в період із вечора 29 липня до 2 серпня 2021 р, в нічний час, а саме із 21.00 до 5.00 год буде здійснюватись обробіток посівів соняшнику на території Ковельської ОТГ, колишня Білинська сільська рада (села Уховецьк, Стеблі та Скулин).

Обробітки будуть проводитись наземним самохідним оприскувачем дрібним крапельним розпиленням. Препарати, які будуть застосовуватися :

Голдер супер 500КС (діюча речовина – карбендазим) - класифікація ВООЗ III клас небезпеки.

Реаком СР зерно ( мікродобриво)

Бор (діюча речовина - борна кислота), добриво .

Згідно з інструкції по застосуванню, ці препарати є нетоксичним для бджіл.

Просимо здійснити оповіщення всіх пасічників та інших осіб, яких це може стосуватися які знаходяться на відстані до 10 кілометрів від оброблювальних площ, про запланований обробіток полів.

У випадку наявності додаткових запитань, звертатися за телефоном: 050 414 6594.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ковельщині небайдужі рибалки викрили браконьєра з сіткою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити