image
 |  0 23 Березня 2020 | 11:13

В аеропорт «Бориспіль» сьогодні мають прибути 15 рейсів з українцями

У міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжують прибувати українці з-за кордону, яких повертають після закриття повітряного сполучення. Зокрема, 23 березня на летовищі вже приземлився один літак з Мадрида ( Іспанія) та запланований приліт ще 14 рейсів.

Про це свідчить інформація на онлайн-табло міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Зокрема, зазначається, що 23 березня очікується прибуття міжнародних рейсів зі Стамбула (Туреччина) - 2, Дубай (ОАЕ) - 2, Неаполя (Італія), Бове (Франція), Барселони (Іспанія), Лондона (Велика Британія) - 2 , Коломбо ( Шрі-Ланка), Брюсселя (Бельгія) - 2, Берліна (Німеччина), Варшави (Польща), Франкфурта (Німеччина).

Також з "Борисполя" відбулися вильоти до Барселони, Стамбула та Бове вранці. Крім того, заплановані на виліт 23 березня рейси за кордон у такі міста: Неаполь, Лондон - 2, Брюссель - 2, Дубай, Берлін, Франкфурт, Тель-Авів (Ізраїль).

Відповідно до інформації на онлайн-табло, на 23 березня у аеропорту "Бориспіль" не заплановано прильоту та вильоту жодного внутрішнього рейсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ передумав: лікарі «швидких» уже не робитимуть тестів на короновірус

У міжнародному аеропорту "Київ" імені Ігоря Сікорського 19 березня скасовано всі рейси. Про це свідчить інформація на онлайн-табло аеропорту "Київ". Зокрема, статус "відмінено" зазначається щодо всіх рейсів - як за кордон, так і внутрішніх.

Як раніше повідомлялося, 16, 17 та 18 березня також виконувалися рейси в українські аеропорти з-за кордону для повернення українців додому

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити