image
 |  2 26 Вересня 2020 | 14:13

В авіакатастрофі на Харківщині загинув військовий з луцької авіабригади

На борту літака АН-26 Повітряних Сил ЗСУ, який розбився на Харківщині був курсант, який раніше служив в Луцькій 204-й Севастопольській БрТА ім. Покришкіна Андрій Померанцев.

Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ».

«Як повідомляє на своїй офіційній сторінці прес-служба 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі, один з курсантів, який знаходився на борту даного літака, а саме курсант Андрій Померанцев перед вступом на льотний факультет Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба був одним з наших рідних Севастопольсько-Волинських соколів зі складу даної бригади, в якій він проходив військову службу за контрактом.
На одній з фотографій, наведених нижче, зробленій під час проходження Андрієм військової служби в нашому рідному авіаційному місті Луцьку, він сфотографований на фоні В'їзної вежі Луцького замку.
Сьогодні, в суботу, 26-го вересня, наші рідні Севастопольсько-Волинські соколи зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна святкують 79-ту річницю з дня сформування їхньої військової частини. Але радість сьогоднішнього свята Луцьких військових авіаторів затьмарив невгамовний біль учорашньої жахливої авіакатастрофи на Харківщині та втрати одного зі своїх братів по крилатому строю.
Адмінколектив Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» від імені всього колективу нашої Організації висловлює глибокі та щирі співчуття нашим рідним Севастопольсько-Волинським соколам зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі, батькам загиблого Андрія Померанцева Олені Померанцевій та Андрію Померанцеву, а також усім рідним і близьким усіх загиблих у вчорашній авіакатастрофі на Харківщині.
Земля небом, Царство Небесне та вічна світла пам'ять Українським військовим авіаторам, яких небо забрало до себе назавжди. Вічного польоту...», - повідомляють луцькі авіалюбителі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити