image
 |  2 27 Листопада 2019 | 13:24

В бюлетні - один кандидат: у Луцьку триває другий тур виборів ректора СНУ (ФОТО)

У Луцьку стартував другий тур виборів ректора Східноєвропейського національного університету.

Як розповів голова виборчої комісії з проведення виборів ректора Анатолій Федонюк, виборчий процес розпочався вчасно та без порушень, - пише ІА «Волинські новини».

Нагадаємо, в другий тур виборів вийшов перший проректор вишу Анатолій Цьось та багаторічний очільник навчального закладу Ігор Коцан, які набрали 518 та 328 голосів відповідно.

Проте менше ніж за добу до голосування Ігор Коцан зняв свою кандидатуру, відтак в бюлетні буде лише прізвище Цьося та графа «не підтримую кандидата».

За 2 дні до виборів комісія з проведення виборів ректора Східноєвропейського національного університету звернулася до очільника поліції Волині Петра Шпиги з проханням забезпечити охорону під час виборчого періоду.

Як зазначив очільник патрульної поліції Волині Андрій Крутень, до охорони громадського порядку залучили 14 працівників патрульної поліції. Також безпеку виборчого процесу забезпечують працівники ГУНП у Волинській області.

Читайте також: На Волині спіймали злодія зі «шлейфом» крадіжок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити