image
 |  0 29 Травня 2020 | 21:21

В Індії група мавп напала на лабораторію та викрала зразки крові пацієнтів з COVID-19 (ВІДЕО)

В індійському штаті Уттар-Прадеш група мавп напала на лабораторію медичного коледжу в Меєруті. Нападники викрали зразки крові пацієнтів з коронавірусом та втекли у невідомому напрямку.

Про це повідомляє «24 канал» з посиланням на India Today.

Інцидент трапився всередині приміщення Меєрутського медичного коледжу під час збору зразків у хворих. Один з лікарів коледжу розповів, що мавпи з цього регіону є справжніми серійними правопорушниками й подібні випадки вже траплялися у минулому.

На відео видно, як одна з мавп сидить на дереві та жує набір для збору зразків. Свідки події вже написали заяву про інцидент, але розбишак досі не спіймали. Офіцер району Аніл Дінгра заявив, що справа розслідується.

У кампусі побоюються, аби цей інцидент не став причиною поширення інфекції. Поки що незрозуміло, чи контактували мавпи з кров'ю, які були їхні подальші дії та чи можуть ці тварини заразитися коронавірусом. Поки що немає даних про те, чи можуть мавпи передавати COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московські попи масово і поспіхом вивозять з Лаври ікони та всі цінності. Повезуть Кірілу?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити